יום שבת, 21 במאי 2016

עוגת שוקולד עסיסית לפסח / מאפינס




1 כוס שוקולית

1 כוס סוכר

1 כוס קוקוס

1 כוס קמח מצה

1 אבקת אפייה

3/4 כוס שמן

2 ביצים

2 כוסות מים רותחים

 

לערבב יחד את כל החומרים פרט למים הרותחים

להוסיף 2 כוסות מים רותחים. להשהות 20 דקות להתעבות העיסה הדלילה.

לאפות בתבנית 26 משומנת או כמאפינס,

עוגה שלמה לאפות כ 45 דקות, מאפינס דורשים פחות אפייה.

 


הערה: מתאים ל 30 מאפינס. בכל מאפיסנ הנחתי חצי אגוז וציפיתי בגנאש


מקור: פירגה

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה