1 כוס שוקולית
1
כוס סוכר
1
כוס קוקוס
1
כוס קמח מצה
1
אבקת אפייה
3/4
כוס שמן
2
ביצים
2
כוסות מים רותחים
לערבב
יחד את כל החומרים פרט למים הרותחים
להוסיף
2 כוסות מים רותחים. להשהות 20 דקות להתעבות העיסה הדלילה.
לאפות
בתבנית 26 משומנת או כמאפינס,
עוגה
שלמה לאפות כ 45 דקות, מאפינס דורשים פחות אפייה.
הערה:
מתאים ל 30 מאפינס. בכל מאפיסנ הנחתי חצי אגוז וציפיתי בגנאש
מקור:
פירגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה