יום שבת, 21 במאי 2016

עוגת פסח של שרון




 

100 גרם אגוזים

50 גרם שוקולד מריר

קליפת לימון

 

לגרר את החומרים הנ"ל על פומפייה.

 

1/2 כוס קמח מצה

1 כפית אבקת אפיה

 

לערבב עם התערובת הראשונה

 

להקציף

 4 חלבונים+ 1 כוס סוכר

להכניס את שתי התערובות הקודמות  לתוך הקצף.

 

4 חלמונים

1/4 כוס קוניאק

 

להוסיף לתערובת

 

לאפות כשעה בחום בינוני

 

ציפוי:

2 כפות חלב

2 כפות סוכר

1 כף קקאו

 

מרתיחים את חומרי הציפוי

 

מוסיפים:

50 גרם מרגרינה בלי מלח

50 גרם שוקולד

 

מערבבים ושופכים על העוגה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה