יום שישי, 28 באוקטובר 2016

עוגת תפוחים גזר ודבש


 

1 כוס סוכר
½ כוס דבש
1/3 1 כוס שמן קנולה
½ 1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית קינמון
קורט הל (אם רוצים)
2 תפוחי עץ קלופים ומגוררים גס
2 גזרים קלופים ומגוררים גס
50 גרם אגוזי מלך גרוסים גס
50 גרם חמוציות
1 כף קמח לקימוח אגוזים וחמוציות
אבקת סוכר לקישוט

 

מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון והל
במיקסר במהירות בינונית, מקציפים סוכר, דבש וביצים שלמות עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה
מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים בהדרגה שמן.
מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד שנוצרת תערובת אחידה.
מקמחים אגוזים וחמוציות עם כף קמח ומכניסים לבלילה בערבוב ידני.
יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק או קוגלהוף משומנות היטב ואופים כ 40 דקות או עד שהעוגות מוכנות .
מצננים וכשהעוגה קרה מפזרים מעל אבקת סוכר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה