לבצק:
2 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 כפות קמח תופח
מעט תמצית וניל
להקציף החלבונים עם הסוכר וכשהקצף חזק מערבבים עם החלמונים בזהירות עד קבלת בלילה הומוגנית.
משמנים תבנית עגולה [רצוי] מס' 28 יוצקים את הבלילה ואופים בחום בינוני עד הזהבה.
2 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 כפות קמח תופח
מעט תמצית וניל
להקציף החלבונים עם הסוכר וכשהקצף חזק מערבבים עם החלמונים בזהירות עד קבלת בלילה הומוגנית.
משמנים תבנית עגולה [רצוי] מס' 28 יוצקים את הבלילה ואופים בחום בינוני עד הזהבה.
מלית:
5-6 תפוחים גרנד חמוצים, קלופים ונקיים מהליבות חתוכים גס, מניחים בסיר בישול ומוסיפים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים או מיץ תפוזים
כפית מיץ לימון
מבשלים על להבה בינונית עד לריכוך ומועכים למחית עם הכלי של הפירה, עם הנוזלים.
חב' ג'לי לימון או מישמש, ומכינים לפי הוראות היצרן אך עם כוo מים אחת, כשהג'לי מתקרש מעט מערבבים
עם רסק התפוחים ויוצקים על הבצק האפוי - מצננים היטב.
ציפוי הקצפת:
שמנת מתוקה [אם רוצים פרווה יש להשתמש ב ריץ'}
11/2 כפות סוכר
1-2 שקיות וניל
ציפוי הקצפת:
שמנת מתוקה [אם רוצים פרווה יש להשתמש ב ריץ'}
11/2 כפות סוכר
1-2 שקיות וניל
- להקציף לקצף חזק ולמרוח מעל התפוחים
-אפשר לקשט עם אגוזים שבורים גס, פקאן או שבבי שקדים מולבנים.
מקור: אינטרנט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה