יום ראשון, 30 באוקטובר 2016

פשטידת בצל




6 בצלים גדולים
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
4 ביצים
4 כפות קמח
1 כף קורנפלור
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור


קוצצים בצלים גדולים ומטגנים ב- 50 גרם חמאה.
כשהבצל נעשה רך ושקוף מוסיפים 1 שמנת מתוקה וממשיכים לטגן עוד כ- 2 דקות.
מצננים את הבצל.
מערבבים בקערה:  ביצים, קמח, קורנפלור' גבינה צהובה מגורדת' אגוז מוסקט, מלח, פלפל
מוסיפים לתערובת את הבצל ומערבבים היטב.
אופים במשך כ- 50 דקות ב 180 מעלות.

מקור: קובי בר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה