יום ראשון, 30 באוקטובר 2016

גלילות פרומעז



 

המלית:  2 חבילות גבינת "פרומעז"

את הבצק ללוש ביד:

200
גרם גבינת קשקבל מגוררת
1
כוס קמח רגיל
100
גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6
כפות שומשום
2
כפות שמנת רגילה
80
גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
כאמור ללוש ביד.

לחלק ל-2
לשטח עם היד----כל חלק על ניר אפיה נפרד.
על כל חלק לשים לאורך גבינת "פרומעז" חצויה לאורכה
זה בדיוק מתאים לאורך השטרודל. (2 חצאים מונחים אחד אחרי השני לאורך.)
החלק החתוך שיהיה כלפי מטה.
מגלגלים לרולדה בעזרת הניר
אחרי הגלגול זורקים את הניר
מניחים על ניר אפיה ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.
אפשר להקפיא בתוך ניר האפייה –ולזרוק לפני שאופים.
 

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה