יום שישי, 28 באוקטובר 2016

עוגת / מאפינס שוקולד עסיסיים לפסח




1 כוס שוקולית
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח מצה
1 אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים רותחים

 

לערבב יחד את כל החומרים פרט למים הרותחים
להוסיף 2 כוסות מים רותחים. להשהות 20 דקות להתעבות העיסה הדלילה.
לאפות בתבנית 26 משומנת או כמאפינס,
עוגה שלמה לאפות כ 45 דקות, מאפינס דורשים פחות אפייה.

הערה: הכנתי חצי מתכון ועשיתי ממנו 15 מאפינס
בכל מאפינס הנחתי לפני האפיה חצי אגוז מלמעלה
אחרי האפייה שמתי מעט גנאש למעלה

מקור: פירגה

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה