יום שישי, 28 באוקטובר 2016

עוגת שוקולד אגוזים של שרון לפסח



 

100 גרם אגוזים
50 גרם שוקולד מריר
קליפת לימון

לגרר את החומרים הנ"ל על פומפייה.

 
לערבב יחד
1/2 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפיה

לערבב עם התערובת הראשונה

 

להקציף
 4 חלבונים+ 1 כוס סוכר

להכניס את שתי התערובות הקודמות  לתוך הקצף.

 

4 חלמונים
1/4 כוס קוניאק

להוסיף לתערובת
לאפות כשעה בחום בינוני

ציפוי:
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
1 כף קקאו

מרתיחים את חומרי הציפוי

מוסיפים:
50 גרם מרגרינה בלי מלח
50 גרם שוקולד

מערבבים ושופכים על העוגה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה