1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
100 גרם מרגרינה רכה
2 ביצים
שליש כוס סוכר
כף מלח
2-2.5 כוסות מים פושרים
לציפוי הבצל
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
לערבב ולהשאיר בצד.
ללוש את חומרי הבצק לבצק חלק (דומה לחלה) להתפיח עד להכפלה.
לחלק את הבצק ל-22 כדורים לשים בתבנית.
ליצור גומה בכל לחמנייה על ידי לחיצה באצבעות,לשים חצי כפית מתערובת הבצל בגומה ולפזר מעט גרגירי פרג לא טחון.
להתפיח למרוח ביצה טרופה על השוליים של הלחמניות.
לאפות בחום 190 מעלות 20 דקות.
מתכון של משה מחולון מ-YNET
2 כפות שמרים יבשים
100 גרם מרגרינה רכה
2 ביצים
שליש כוס סוכר
כף מלח
2-2.5 כוסות מים פושרים
לציפוי הבצל
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
לערבב ולהשאיר בצד.
ללוש את חומרי הבצק לבצק חלק (דומה לחלה) להתפיח עד להכפלה.
לחלק את הבצק ל-22 כדורים לשים בתבנית.
ליצור גומה בכל לחמנייה על ידי לחיצה באצבעות,לשים חצי כפית מתערובת הבצל בגומה ולפזר מעט גרגירי פרג לא טחון.
להתפיח למרוח ביצה טרופה על השוליים של הלחמניות.
לאפות בחום 190 מעלות 20 דקות.
מתכון של משה מחולון מ-YNET
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה