חומרים:6 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים טחונים
100 גרם שוקולד מריר מגורר
2 כפות קמח מצה
תבנית 26 !
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
להוסיף חלמונים אחד אחד תוך כדי הקצפה,
לערבב חומרים יבשים ולהוסיף לאט לאט לתוך התערובת.
לאפות כשעה/או פחות בחום בינוני, לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור. לא להבהל, העוגה יורדת מאד אבל עדיין מצויינת.
ציפוי:
1 שמנת מתוקה/שמנת ריץ
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
להקציף חומרי ציפוי ולשים על העוגה הקרה. לעטר בשוקולד מריר מגורר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה