יום שישי, 28 באוקטובר 2016

עוגת אגוזים ושוקולד לפסח



חומרים:6 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים טחונים
100 גרם שוקולד מריר מגורר
2 כפות קמח מצה
 

תבנית 26 !

אופן ההכנה:

להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
 להוסיף חלמונים אחד אחד תוך כדי הקצפה,
לערבב חומרים יבשים ולהוסיף לאט לאט לתוך התערובת.
לאפות כשעה/או פחות בחום בינוני, לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור.
לא להבהל, העוגה יורדת מאד אבל עדיין מצויינת.
 
ציפוי:
1 שמנת מתוקה/שמנת ריץ
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
 
להקציף חומרי ציפוי ולשים על העוגה הקרה. לעטר בשוקולד מריר מגורר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה