עוף חתוך ל 8 או 10 חתיכות
מרינדה: בצל, גזר, גבעול סלרי, כוס יין לבן,כוס מיץ תפוזים ,כפית פפריקה, כפית כמון, מלח ופלפל.
חומרים נוספים: חצי כוס צימוקים, מעט שמן
אופן ההכנה:
פורסים את הירקות. מערבבים את כל חומרים המרינאדה ומשרים בה את העוף החתוך למנות לפחות שעה.
לאחר ההשריה מוצאים את העוף מנגבים ומטגנים אותו במחבת עם מעט שמן מכל הצדדים.
בתבנית מתאימה לתנור מסדרים את העוף עם העור למטה, שופכים מעל את המרינדה,
אופים מכוסה עם נייר כסף כשעה בחום בינוני. לאחר מכן, הופכים את העוף, מוסיפים את
הצימוקים ומחזירים לתנור לעוד חצי שעה ללא כיסוי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה