800 גרם חזה הודו חתוך לקוביות
200 גרם איטריות נודלס מבושלות לפי הוראות יצרן
1/2 חבילת סנפרוסט לקט סיני (או: פלפל אדום, 15 גרם פטריות, בצל פרוס, גזר פרוס, כרוב ונבטים)
1 בצל פרוס וחתוך
4 שיני שום כתוש
רוטב טריאקי
רוטב סויה
ניתן להוסיף צ'ילי חריף גרוס
רוטב:
פלפל שחור
מלח גס
2 כפיות דבש/סילאן
4 כפות צי'לי מתוק חמוץ
5 כפות רוטב טריאקי
5 כפות רוטב סויה
מטגנים קלות בצל ומוסיפים שום. להוסיף 1/2 שקית לקט סיני, מעט סויה וטריאקי ולהקפיץ
לבשל נודלס ולסנן
להקפיץ נתחי הודו עם רוטב צי'ילי, מעט טריאקי וסיה ולצמצם.
לערבבב הכל יחד ולהוסיף את הרוטב שיצרנו. לבשל יחד מספר דקות.
להכנת רוטב צ'ילי ביתי חריף
1/2 כוס חומץ
6 פלפלים אדומים חריפים יבשים
1 כפית מלח גס
1/2 כוס סוכר
לערבב, להביא לרתיחה ולבשל 2 דקות נוספות ולערבב. ניתן לשמור בכלי סגור במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה