יום שישי, 28 באוקטובר 2016

פאדג' בראוניז לפסח







תבנית 23X24
 
מצרכים:
200 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן
200 ג' סוכר (כוס)
4 ביצים
3/4 כוס אגוזים טחונים / קמח תופח לפסח
1/4 כוס קמח מצה
קורט מלח
 
 
אופן ההכנה:
1. להמיס שמן ושוקולד להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה לערבב במהירות, להוסיף סוכר ובסוף את האגוזים והקמח מצה.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים עליו, להקפיד על זמנים.
לקרר ואז לחתוך.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה