בצק:
200 גר´ מרגרינה עם חלב (אני השתמשתי במרגרינה בקופסא הצהובה של גולדבנד)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח תופח
מלית:
500 גר´ (2 גביעים) גבינה לבנה 9% (אני השתמשתי ב 5%)
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תבנית טוסטר אובן (או כל תבנית קטנה אחרת), עם נייר אפיה.
הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (180
צלסיוס )
2. לשים במעבד מזון, או ללוש ידנית, את חומרי הבצק .
עורכים שלושה רבעים מהבצק בתבנית ואת השאר בתבנית הקטנה. קטנה יותר או סתם מרדדים קלות על נייר אפיה.
3. אופים כ20 דקות בחום בינוני עד שהמאפה מזהיב.
4. המלית: מערבלים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל
5. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה.
6. מסדרים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית ומפוררים מעל את הבצק האפוי שנותר.
7. שומרים במקרר למשך לילה.
200 גר´ מרגרינה עם חלב (אני השתמשתי במרגרינה בקופסא הצהובה של גולדבנד)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח תופח
מלית:
500 גר´ (2 גביעים) גבינה לבנה 9% (אני השתמשתי ב 5%)
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תבנית טוסטר אובן (או כל תבנית קטנה אחרת), עם נייר אפיה.
הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (
2. לשים במעבד מזון, או ללוש ידנית, את חומרי הבצק .
עורכים שלושה רבעים מהבצק בתבנית ואת השאר בתבנית הקטנה. קטנה יותר או סתם מרדדים קלות על נייר אפיה.
3. אופים כ20 דקות בחום בינוני עד שהמאפה מזהיב.
4. המלית: מערבלים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל
5. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה.
6. מסדרים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית ומפוררים מעל את הבצק האפוי שנותר.
7. שומרים במקרר למשך לילה.
מקור:רותי
יולס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה