יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

פטה כבד



100 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
1/2 קילו כבד עוף
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית מלח גס
1.5כפות דבש
1.5 כפות ברנדי/ קוניאק
קורט פלפל שחור גרוס גס

 
אופן ההכנה:
במחבת שמים שמן זית וחמאה. ממיסים. מטגנים את הבצל להזהבה.
מוסיפים את נתחי הכבד ומטגנים כ 2 דקות מכל צד.

מעבירים למעבד מזון
מוסיפים דבש, קוניאק/ברנדי מלח ופלפל.
מעבדים עד למרקם חלק.
מעבירים לכלי סיליקון שממנו ניתן יהיה לחלץ את הפטה ומקררים כ 5 שעות עד להגשה.

להגשה מפזרים עלי פטרוזיליה וריבת בצל

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה