100
גרם חמאה
3 כפות שמן זית
1/2 קילו
כבד עוף
1 בצל
גדול קצוץ
1 כפית
מלח גס
1.5כפות
דבש
1.5 כפות
ברנדי/ קוניאק
קורט
פלפל שחור גרוס גס
אופן
ההכנה:
במחבת
שמים שמן זית וחמאה. ממיסים. מטגנים את הבצל להזהבה.
מוסיפים
את נתחי הכבד ומטגנים כ 2 דקות מכל צד.
מעבירים
למעבד מזון
מוסיפים
דבש, קוניאק/ברנדי מלח ופלפל.
מעבדים
עד למרקם חלק.
מעבירים
לכלי סיליקון שממנו ניתן יהיה לחלץ את הפטה ומקררים כ 5 שעות עד להגשה.
להגשה
מפזרים עלי פטרוזיליה וריבת בצל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה