בצק:
300 גרם מרגרינה בטמפ'´ החדר
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס סוכר
4 חלמונים
מערבבים במערבל את הביצים הסוכר והמרגרינה ואח"כ מוסיפים את הקמח
לחלק את הבצק ל 6 כדורים שווים
להשטיח כל כדור בעזרת הידיים על בסיס של תבנית עגולה בקוטר 24
ולאפות בחום בינוני עד להזהבה קלה ולקרר.
קרם:
3 גביעי שמנת חמוצה
9 כפות אבקת סוכר
3 שקיות סוכר וניל
מערבבים את חומרי הקרם, מורחים בין השכבות.
את שכבת הבצק האחרונה מפוררים ומפזרים מעל העוגה ובצידיה.
300 גרם מרגרינה בטמפ'´ החדר
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס סוכר
4 חלמונים
מערבבים במערבל את הביצים הסוכר והמרגרינה ואח"כ מוסיפים את הקמח
לחלק את הבצק ל 6 כדורים שווים
להשטיח כל כדור בעזרת הידיים על בסיס של תבנית עגולה בקוטר 24
ולאפות בחום בינוני עד להזהבה קלה ולקרר.
קרם:
3 גביעי שמנת חמוצה
9 כפות אבקת סוכר
3 שקיות סוכר וניל
מערבבים את חומרי הקרם, מורחים בין השכבות.
את שכבת הבצק האחרונה מפוררים ומפזרים מעל העוגה ובצידיה.
הערה:
לעוגה בגודל -20 מכינים 2/3 מהכמויות
לעוגה בגודל -20 מכינים 2/3 מהכמויות
200
גרם מרגרינה
2+
כוסות קמח
2/3
כוס סוכר
3
חלמונים
2
גביעי שמנת חמוצה
6
כפות אבקת סוכר
2
סוכר וניל
קצת
לימון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה