יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת שמנת בשכבות



בצק:

300
גרם מרגרינה בטמפ'´ החדר
3
כוסות קמח רגיל
1
כוס סוכר
4
חלמונים

מערבבים במערבל את הביצים הסוכר והמרגרינה ואח"כ מוסיפים את הקמח

לחלק את הבצק ל 6 כדורים שווים
להשטיח כל כדור בעזרת הידיים על בסיס של תבנית עגולה בקוטר 24
ולאפות בחום בינוני עד להזהבה קלה ולקרר.

קרם:
3
גביעי שמנת חמוצה
9
כפות אבקת סוכר
3
שקיות סוכר וניל

מערבבים את חומרי הקרם, מורחים בין השכבות.
את שכבת הבצק האחרונה מפוררים ומפזרים מעל העוגה ובצידיה.


הערה:
לעוגה בגודל  -20 מכינים 2/3 מהכמויות
200 גרם מרגרינה
2+ כוסות קמח
2/3 כוס סוכר
3 חלמונים

2 גביעי שמנת חמוצה
6 כפות אבקת סוכר
2 סוכר וניל

קצת לימון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה