3 ביצים
1/4 1 כוסות (
3/4 כוס (180 מ"ל) שמן (קנולה**)
1/2 כפית תמצית וניל
2 כוסות (
1/2 1 כוסות (
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
50 גרם אגוזים גרוסים גס
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל 170 מעלות
2. טורפים נמרצות ביצים וסוכר בקרה במשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית (אפשר גם במיקסר). טורפים פנימה שמן ותמצית וניל. מוסיפים דלעת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3. מנפים יחד קמח, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה, מלח, קינמון. מוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים.
4. יוצקים את התערובת לתבנית (או לתבניות) משומנת ומקומחת ואופים 45-50 דקות (לקוגלהוף) או 35-40 דקות (לאינגליש קייק) , עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים)
הערות:
2 תבניות אינגליש קייק קטנות או תבנית קוגלהוף
מקור: קרין גורן גרסה על עוגת הגזר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה