רכיבים:
2 כוסות קמח תופח+2 כפות קמח תופח (
1 כפית קינמון טחון
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 כוס (
3-4 גזרים בינוניים קלופים ומגוררים
1/2 כוס (
1/2 כוס (
קליפה מגוררת מ 1 תפוז
קליפה מגוררת מ 1 לימון
1 כף ג'ינג'ר מסוכר **לא שמתי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס ** שמתי שוקולד צ'יפס במקום, לחסוך עבודת גירור...
3 ביצים טרופות קלות
1 כוס שמן
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים בתבנית 15 דקות. הופכים ומחלצים מהתבנית. מצננים על רשת.
3. הקישוט: כשהעוגה קרה, זורים אבקת סוכר ומגישים.
הערות:
תבנית קוגלהוף בקוטר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה