עוגה:
לעוגה עגולה בתבנית 24
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/3 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים / מיץ
1 כפית תמצית וניל
ציפוי מנטה:
70 ג` אבקת סוכר
25 ג` חמאה
3/4 תמצית מנטה
1-2 כף חלב
לבחוש היטב לממרח חלק (אפשר להקפיא
היתרה) למרוח שכבה דקה בין הכריכונים ולסגור, או כציפוי מעל עוגה. (אפשר להכין
בגירסת פרווה עם מחמאה ומים)
ציפוי
שוקולד:
70 גרם שוקולד מריר + 3 כפות חלב + 25 גרם חמאה/
מרגרינה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה