יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת שוקולד מנטה



עוגה:
לעוגה עגולה בתבנית 24 
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/3 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים / מיץ
1 כפית תמצית וניל


ציפוי מנטה:
70 ג` אבקת סוכר
25 ג` חמאה
3/4 תמצית מנטה
1-2 כף חלב

לבחוש היטב לממרח חלק (אפשר להקפיא היתרה) למרוח שכבה דקה בין הכריכונים ולסגור, או כציפוי מעל עוגה. (אפשר להכין בגירסת פרווה עם מחמאה ומים)


ציפוי שוקולד:

 70 גרם שוקולד מריר + 3 כפות חלב + 25 גרם חמאה/ מרגרינה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה