1 כוס קמח
5 כפות קקאו
2 כפיות סודה לשתיה
5 כפות קקאו
2 כפיות סודה לשתיה
130 גר חמאה (בטמפ'' החד)
2/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
2/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
1 ביצה
מערבבים את קמח, קקאו וסודה לשתייה
מערבבים את קמח, קקאו וסודה לשתייה
בנפרד מקציפים חמאה ושני סוגי סוכר 3 דקות במהירות גבוהה.
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים עוד כדקה. מוסיפים את החומרים היבשים
מוסיפים 150 גר שוקולד חתוך לקוביות (חלב הכי טוב!!) חום או לבן .
-מערבבים יחד הכול לבצק חלק ורך, שמים תלולית קטנה (כפית מספיקה! במרווח4 ס"מ אחד מהשני
ואופים
175 מעלות ל9 דקות.
מוציאים מהתנור להקשחה בטמפ' החדר ולכלי אטום.
מחזיק מעמד (אם לא נטרף עוד קודם...) שבוע.
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים עוד כדקה. מוסיפים את החומרים היבשים
מוסיפים 150 גר שוקולד חתוך לקוביות (חלב הכי טוב!!) חום או לבן .
-מערבבים יחד הכול לבצק חלק ורך, שמים תלולית קטנה (כפית מספיקה! במרווח
מוציאים מהתנור להקשחה בטמפ' החדר ולכלי אטום.
מחזיק מעמד (אם לא נטרף עוד קודם...) שבוע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה