חומרים:
1 קופסא עגבניות מרוסקות
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1/2 ק"ג קישואים קטנים מנוקים ופרוסים
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1/3 כוס תערובת עשבי תיבול טריים
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט מיץ לימון
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1/2 ק"ג קישואים קטנים מנוקים ופרוסים
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1/3 כוס תערובת עשבי תיבול טריים
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר
בינוני את העגבניות, הבצל והקישואים, עשבי התיבול והמים.
2. מתבלים במלח ופלפל.
3. מכסים ומבלשים על אש בינונית עד לרתיחה ו כ- 10 דקות נוספות עד שהקישואים יתרככו.
4. מוסיפים את מיץ הלימון לפי הטעם ומגישים חם.
2. מתבלים במלח ופלפל.
3. מכסים ומבלשים על אש בינונית עד לרתיחה ו כ- 10 דקות נוספות עד שהקישואים יתרככו.
4. מוסיפים את מיץ הלימון לפי הטעם ומגישים חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה