יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

מרק ירקות וקישואים



חומרים:


1 קופסא עגבניות מרוסקות
2
בצלים בינוניים קצוצים דק
1/2
ק"ג קישואים קטנים מנוקים ופרוסים
1/2
כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1/3
כוס תערובת עשבי תיבול טריים
2
כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

 

1.  שמים בסיר בינוני את העגבניות, הבצל והקישואים, עשבי התיבול והמים.
 2.
מתבלים במלח ופלפל.
 3.
מכסים ומבלשים על אש בינונית עד לרתיחה ו כ- 10 דקות נוספות עד שהקישואים יתרככו.
 4.
מוסיפים את מיץ הלימון לפי הטעם ומגישים חם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה