יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

מרק עגבניות מוקרם




מצרכים:
 2
בצלים  פרוסים דק
1 קופסת עגבניות קוביות
 2
כפיות שום כתוש
כף פפריקה
שמנת לבישול
מים
א. מרק
כמון
מלח פלפל שחור


לטגן את הבצל, להוסיף שום.
להוסיף את העגבניות, למלא מים בקופסא הריקה
פעם וחצי ולהוסיף, להרתיח, לתבל.

להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה.

לטחון את המרק ולהחזיר לסיר.
להוסיף שמנת ולהוריד מהאש.

הערות:
אפשר להגיש עם גבינה צהובה מגוררת
ועירית קצוצה



 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה