יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

ריבת תות



 
 ק"ג תות שדה
1/2 ק"ג סוכר
מיץ מלימון גדול

 
שמים בסיר תותים חתוכים ונקיים ומאדים ללא סוכר בסיר ללא מכסה כ 10-15 דקות.
התותים מפרישים נוזלים.

מסננים.

מחזירים רק את התותים לסיר ומוסיפים סוכר ומיץ לימון.
מבשלים כ שעה על אש נמוכה.
כשזה מקריש קצת מכבים
שמים בצנצנות מעוקרות (שהיו בהם מים רותחים) . שמים בצנצנת את הריבה , סוגרים והופכים
ליצירת ואקום. אחרי כמה שניות, הופכים שוב.
לשמור במקרר.


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה