יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

מרק עוף צח





החומרים:
‏1/2 חבילת כנפי עוף או גרונות הודו
2גזרים

2 קישואים,

בצל שלם,
פלפל ירוק,
 מספר ענפי סלרי פרוסים
1/2 צרור פטרוזיליה
ענפי סלרי
‏1 כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל


אופן ההכנה:
מבשלים את הגרונות/ כנפיים בסיר גדול עם מים כשעה.או חצי שעה בסיר לחץ
מוסיפים את הירקות ואת אבקת המרק,  פטרוזיליה וסלרי כצרור   
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מוציאים את צרורות עשבי התיבול ואת הגרונות, ומגישים

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה