חומרים:
1 כוס עדשים ירוקות
2 כוסות מים
1 כוס בורגול
1 כוס מים רותחים
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
½ כפית אורגנו
6 כפות עלי נענע קצוצים
4 כפות פטרוזיליה
לשים את העדשים ו 2 כוסות המים בסיר ולהביא
לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל בסיר מכוסה למחצה כ-20, דקות, עד שהעדשים מוכנות אך לא
רכות מדי. לסנן ולשים בקערה.
בזמן שהעדשים מתבשלות, לשים את הבורגול בקערה ולשפוך
עליו 1 כוס מים הרותחים, לכסות ולהמתין כ-10-15
דקות. אח"כ לסחוט ולשים בקערה עם העדשים.
לערבב יחד בקערה קטנה את חומרי התיבול: שמן זית, לימון, שום, מלח
ואורגנו.
לערבב ולשפוך על העדשים והבורגול. לערבב בעדינות. להוסיף את הנענע
והפטרוזיליה הקצוצים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה