יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

סלט כרוב סגול תפוח ורימון



כרוב סגול בינוני
1 תפוח עץ ירוק מזן סמית
חצי כוס גרגירי רימון
2 כפות זרעי דלעת

לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן-יין לבן
1 כפית מלח
1 כפית גדושה חרדל
1 כפית סוכר חום
 
הוראות הכנה
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות. לפרוס את התפוח לפרוסות דקות ואח”כ למקלונים.
לקלות על מחבת את זרעי הדלעת במשך 3 דקות ולהסיר מהאש.
לערבב חומרי הרוטב.
בקערה- להכניס את הכרוב והתפוח החתוכים, את גרגירי הרימון וזרעי הדלעת לשפוך מעל את הרוטב ולערבב היטב.
 
 
מקור: תאבון בריא
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה