1 חבילה ניוקי מוכן 500
גרם
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום
סלסלת פטריות חתוכה
לרבעים
100 גרם ערמונים
מוכנים
1 שמנת לבישול פרווה
תיבול: 1 כפית שטוחה
אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל שחור
לקישוט: עירית/ בצל
ירוק
מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים
פטריות, שום מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה 2 דקות.
מוסיפים ערמונים
קצוצים ומתבלים ומערבבים כדקה.
שופכים פנימה שמנת
פרווה, מביאים לרתיחה כ 3 דקות עד שהשמנת מסמיכה.
מבשלים את הניוקי.
כשהם מוכנים מעבירים לסיר הרוטב ומערבבים בעדינות.
מתקנים תיבול ומגישים
עם עירית מעל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה