יום שישי, 17 בפברואר 2017

קראמבל תפוחים ופירות יער טבעוני


 6   מנות תבנית פיירקס 26


 


1 כוס קמח

1 כפית קינמון (לא חובה)

קורט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה)

100 גרם מחמאה

1 כוס סוכר

 

מלית:

3 תפוחים גראנד סמית גדולים

150 גרם פירות יער קפואים (חצי חבילה)

2  כפות סוכר שטוחות (אם הפרי מתוק לשים פחות סוכר

2 סוכר וניל

3  כפות מיץ לימון 

 

אופן ההכנה:

מכינים את הפירורים: מערבבים בקערה את הקמח, סוכר ותבלינים.

מוסיפים קוביות המחמאה הקרה ומפוררים בעזרת האצבעות או במעבד מזון. מאחסנים בנתיים במקרר.

בקערת פיירקס  26 שמים  תפוחים חתוכים לקוביות בינוניות, מוסיפים פירות יער קפואים, מיץ לימון, סוכר וניל וסוכר ומערבבים.

מעל, מפזרים את פירורי הבצק.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. עד שמשחים (בערך שעה)

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה