יום שישי, 17 בפברואר 2017

מרק בצל טבעוני




מרכיבים:

2 כפות שמן זית

1 כף שמן קנולה

5 בצלים גדולים קצוצים

3 שיני שום כתושים

1/2 כפית מלח

2 כפות קמח רגיל

6 כוסות מים

6 כפות רוטב סויה

1/3 – 1/2 כוס יין לבן

1 כפית חרדל דיז’ון

2 כפות סוכר חום

ההכנה:

חממו את השמן והוסיפו את הבצלים , שום ומלח וטגנו למשך 5 דקות, ערבבו מידי פעם.
בשלו על חום נמוך מאוד למשך כ40 דקות, ערבבו מידי פעם, עד שהבצלים מזהיבים ומקורמלים. לא שרופים אבל ממש ממש מקורמלים.

ערבבו פנימה את הקמח והסוכר ובשלו 3-4 דקות, ערבבו במשך כל הזמן.

הוסיפו את המים ורוטב הסויה, היין הלבן והחרדל, ערבבו היטב, ובשלו יחד למשך 15 דקות.

הגישו בתוספת צנימים טריים וגבינה טבעונית (אופציונלי)…

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה