מרכיבים:
2 כפות שמן זית
2 כפות שמן זית
1 כף שמן קנולה
5 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום כתושים
1/2 כפית מלח
2 כפות קמח רגיל
6 כוסות מים
6 כפות רוטב סויה
1/3 – 1/2 כוס יין לבן
1 כפית חרדל דיז’ון
2 כפות סוכר חום
ההכנה:
ההכנה:
חממו את השמן והוסיפו את הבצלים , שום ומלח וטגנו למשך 5 דקות,
ערבבו מידי פעם.
בשלו על חום נמוך מאוד למשך כ40 דקות, ערבבו מידי פעם, עד שהבצלים מזהיבים ומקורמלים. לא שרופים אבל ממש ממש מקורמלים.
בשלו על חום נמוך מאוד למשך כ40 דקות, ערבבו מידי פעם, עד שהבצלים מזהיבים ומקורמלים. לא שרופים אבל ממש ממש מקורמלים.
ערבבו פנימה את הקמח והסוכר ובשלו 3-4 דקות, ערבבו במשך כל הזמן.
הוסיפו את המים ורוטב הסויה, היין הלבן והחרדל, ערבבו היטב, ובשלו
יחד למשך 15 דקות.
הגישו בתוספת צנימים טריים וגבינה טבעונית (אופציונלי)…
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה