מחממים תנור ל 180 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק ומשמנים.
בקערה בינונית מערבבים חמאה מומסת, שמן, קמח וסוכר לפירורים.
מוציאים 3/4 כוס פירורים ושמים בצד.
מוסיפים לקערה ביצים, וניל ושמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אפיה.
לפירורים שבצד מוסיפים קינמון, מערבבים ומפזרים על העוגה באופן אחיד.
אופים בחום בינוני כ 45 דקות (לי לקח יותר).
העוגה מוכנה כשהפירורים זהובים והעוגה לחה מעט.
לגרסת פרווה להחליף את החמאה ב 1/4 כוס שמן נוספת ואת השמנת החמוצה, באותה כמות של קרם קוקוס.
כדאי לעשות כפול, נגמרת בשניה.
עוגה אוורירית וטעימה.
מקור: קרן אגם, על בסיס מתכון של איילת הירשמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה