יום שישי, 21 באוקטובר 2011

עוגת שוקולד בספל (במיקור 2.5 דקות)


8 כפות קמח תופח
8 כפות סוכר
4 כפות קקאו
6 כפות חלב (אנחנו שמנו 4 חלב+2 כפות ליקר שרי)
6 כפות שמן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
מעט שוקולד צ'יפס (לא חובה)
6 קוביות שוקולד לבן (לא חובה)
½ כפית הל (לא חובה)


מערבבים את החומרים היבשים בקערה: קמח, סוכר , קקאו והל.
בכוס מערבבים את החלב, שמן, ביצים ותמצית וניל. מוסיפים לקערת היבשים ומערבבים.
משמנים קלות 3 ספלים.

בתחתית של 3 ספלים מפזרים שוקולד צ'יפס שחור. ממלאים את הכוס עד למחצית
שמים שתי קוביות שוקולד לבן בתוך התערובת וזורים עוד קצת שוקולד צ'יפס.
שמים במיקרו בעוצמה גבוהה למשך ½ 2 דקות בלבד.

מוציאים בעדינות ומגישים חם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה