יום שבת, 15 באוקטובר 2011

סלט קינואה וחמוציות






















2 כוסות קינואה
4 כוסות מים
1 כפית מלח

מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם 4 כוסות מים וכפית מלח
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
בתום הבישול, מורידים מהאש ומניחים מגבת בין המכסה לסיר למשך 10 דקות.


תוספות:

1 כוס חמוציות מיובשות
½ כוס שקדים לבניםפ פרוסים
1 בצל סגול קצוץ /עירית
½ צרור בזיליקום /נענע

לרוטב

1/3 כוס שמן זית
4 כפות דבש/ סילאן
2 כפות רכז רימונים
2 כפות חומץ פטל או חומץ בן יין אדום
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמים בצנצנת את חומרי הרוטב, סוגרים היטב ומנערים. טועמים ומתקנים תיבול.
בקערה שמים את הקינואה, שופכים רוטב ומערבבים. מוסיפים את הבצל, החמוציות
והשקדים.

לפני ההגשה מוסיפים את הבזיליקום.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה