יום שני, 17 באוקטובר 2011

פיצ-פוניות


 1/2ק"ג קמח
2 כפות שמן
3 כפות סוכר
½ כף מלח
1 כף שמרים יבשים


כ- 1 כוס מים פושרים (אני שמתי קצת פחות)


לשים היטב את חומרי הבצק ומשהים להתפחה כשעה וחצי
אפשר לילה במקרר.
קורצים עיגולים מבצק מרודד (יותר מדי עבודה עדיף פיצה אחת גדולה)
שמים רוטב פיצה (פשוט ערבבתי רסק, ארוגנו, שום כתוש, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה)
ועליו את התוספות האהובות (אני שמתי גבינה צהובה, מלוחה, בצל, זיתים, עגבניות ואורגנו).

אופים כרבע שעה בחום בינוני עד גבוהה בתנור שחומם מראש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה