כ 15 יחידות קטנות
3 עלי מלאווח
רוטב לפיצה
1 קופסאת רסק עגבניות קטנה
מעט מים
אורגנו
מלח
פלפל
½ כפית שום כתוש
½ כפית סוכר
לערבב יחד את כל החומרים (אין צורך לבשל - ואפשר גם כל רוטב פיצה אחר)
תוספות:
גבינה צהובה מגוררת
זיתים פרוסים
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
בצק קצוץ דק
כל תוספת אחרת שאוהביםאופן ההכנה:
מפשירים כמעט לגמרי עלי מלאווח
מורחים על כל עלה רוטב פיצה (להשאיר שוליים של כ ½ 1 ס"מ).
לפזר גבינה צהובה ותוספות (לא יותר מדי)
ולגלגל בעדינות את העלה לרולדה. להדק בסיום הגלגול על מנת שלא יפתח.
ניתן לאפות כרולדה או לחתוך כל רולדה ל 5-6 פרוסות עבות ולהניח כשהמילוי כלפי מעלה, על נייר אפיה.
אופים להזהבה עדינה בחום בינוני עד גבוה (200 מעלות).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה