יום שבת, 15 באוקטובר 2011

טורט שוקולד


3 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/3 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים / מיץ
1 כפית תמצית וניל
50 גרם צימוקים /חמוציות (לא חובה)


לחמם תנור ל 180 מעלות.

ללערבב יחד את כל החומרים, להוסיף צימוקים ולאפות בתנית 24 בחום בינוני כ 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה.

לקרר. לחצות את העוגה לשתי דיסקיות.


מילוי:
כ 4-5 כפות ריבה לפי הטעם (טעים גם עם ריבה חמצמצה)
שמנת מתוקה מוקצפת +2 כפות סוכר
מעט קינמון (לא חובה)

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה.
על דיסקית הבצק התחתונה מורחים שכבה דקה של ריבה.
מעליה מניחים קצפת ומפזרים מעט קינמון.

מניחים את דיסקית הטורט השניה, מצפים בקצפת ומקשטים (אנחנו השתמשנו בשוקולד מגורר ומעט אבקת קקאו).

שומרים בקירור ומגישים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה