יום שבת, 15 באוקטובר 2011

חיתוכיות חלבה פקאן ומייפל


בצק:

1/2 2 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
2 ביצים
שקיק אבקת אפיה
2 שקיקי סוכר וניל



לשים בצק ומשטחים על גבי תבנית חד פעמית ע-נ-ק-י-ת משומנת בעזרת הידיים.
על גבי נייר אפיה.

מעל הבצק מניחים לפי הסדר:
200 גרם שערות חלבה (השתמשתי בגוש חלבה וגררתי אותו גס)
200 גרם אגוזי פקאן (אני השתמשתי באגוזי מלך)
100 גרם שקדים פרוסים (במקור 200 גרם אך זה יותר מדי)

אופים בחום 160 מעלות כ חצי שעה, עד שמזהיב.
מוציאים מהתנור ושופכים מעל סירופ בטעם מייפל בזרם דק בתנועות שתי וערב במרחק של 1-2 ס"מ בין "פס" ל"פס".

חותכים לקוביות אחרי שמצטנן

מקור:רקפת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה