מרתיחים סיר עם מים.
במים הרותחים לבשל רבעי תפוחי אדמה או פרוסות בעובי ¾ ס"מ, רק 7 דקות.
לשפוך את המים, לכסות ולהשהות כ 20 דקות.
לשפוך את המים, לכסות ולהשהות כ 20 דקות.
על נייר אפיה למרוח כ ¼ כוס שמן זית ולחמם את התבנית עם השמן בתנור ל 190 מעלות, כ 10 דקות
(אין צורך לחמם מראש את התנור)
להוציא את התבנית בזהירות רבה
להוציא את התבנית בזהירות רבה
להכניס את תפוחי האדמה לתבנית ולסדר אותם זה ליד זה.
להבריש בשמן זית (נוסף) מהול ב -פפריקה,מלח,וכורכום (ואני הוספתי תבלין עוף ותבלין שווארמה)
לאפות כ-30 דקות עד להשחמה.
אין צורך להפוך.
להבריש בשמן זית (נוסף) מהול ב -פפריקה,מלח,וכורכום (ואני הוספתי תבלין עוף ותבלין שווארמה)
לאפות כ-30 דקות עד להשחמה.
אין צורך להפוך.
מקור: על פי מתכון של פירגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה