יום שבת, 15 באוקטובר 2011

תפוחי אדמה קראנצ'ים בתנור


מרתיחים סיר עם מים.

במים הרותחים לבשל רבעי תפוחי אדמה או פרוסות בעובי ¾ ס"מ, רק 7 דקות.
לשפוך את המים, לכסות ולהשהות כ 20 דקות.

על נייר אפיה למרוח כ ¼ כוס שמן זית ולחמם את התבנית עם השמן בתנור ל 190 מעלות, כ 10 דקות

(אין צורך לחמם מראש את התנור)
להוציא את התבנית בזהירות רבה

להכניס את תפוחי האדמה לתבנית ולסדר אותם זה ליד זה.
להבריש בשמן זית (נוסף) מהול ב -פפריקה,מלח,וכורכום (ואני הוספתי תבלין עוף ותבלין שווארמה)
לאפות כ-30 דקות עד להשחמה.
אין צורך להפוך.


מקור: על פי מתכון של פירגה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה