יום שישי, 21 באוקטובר 2011

סלט פטריות פקאן סיני ובצל ירוק


1 סלסלות פטריות שמפיניון
1 צרור עירית, קצוצה/ בצל ירוק
50 גרם פקאן סיני (מסוכר)
½ 1 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה (או לפי הטעם)



אופן ההכנה:
מורידים את הרגל של פטריות השמפיניון, וחותכים לקוביות. שמים את הפטריות בקערה
ומוסיפים את העירית הקצוצה/ בצל ירוק קצוץ. שוברים את הפקאן הסיני לחתיכות ומוסיפים לקערה.

יוצקים את שמן הזית ומערבבים היטב.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.

מקור: ציפי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה