1 סלסלות פטריות שמפיניון
1 צרור עירית, קצוצה/ בצל ירוק
50 גרם פקאן סיני (מסוכר)
½ 1 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מורידים את הרגל של פטריות השמפיניון, וחותכים לקוביות. שמים את הפטריות בקערה
ומוסיפים את העירית הקצוצה/ בצל ירוק קצוץ. שוברים את הפקאן הסיני לחתיכות ומוסיפים לקערה.
יוצקים את שמן הזית ומערבבים היטב.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.
מקור: ציפי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה