½ 3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
½ כוס סוכר
200 גרם חמאה/ מרגרינה בטמפ' החדר
¼ כוס מים+מעט ליקר (או ¼ כוס מיץ או חלב)
1 כפית תמצית וניל
ריבה
תבנית תנור גדולה
ללוש את החומרים לבצק. לשטח ¾ מכמות הבצק על נייר אפיה על כל גודלו.
למרוח ריבה (אני פיזרתי גם מעט שוקולד צ'יפס לבן וחום)
ל1/4 מכמות הבצק שנותרה להוסיף כ 3-4 כפות קמח ולפורר לפירורים (אפשר לגרר על פומפיה)
לפזר מעל הריבה ולאפות בחום בינוני כ 20 דקות
לצנן וחתוך לריבועים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה