יום שבת, 15 באוקטובר 2011

חיתוכיות ריבה



½ 3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
½ כוס סוכר
200 גרם חמאה/ מרגרינה בטמפ' החדר
¼ כוס מים+מעט ליקר (או ¼ כוס מיץ או חלב)
1 כפית תמצית וניל

ריבה

תבנית תנור גדולה


ללוש את החומרים לבצק. לשטח ¾ מכמות הבצק על נייר אפיה על כל גודלו.
למרוח ריבה (אני פיזרתי גם מעט שוקולד צ'יפס לבן וחום)
ל1/4 מכמות הבצק שנותרה להוסיף כ 3-4 כפות קמח ולפורר לפירורים (אפשר לגרר על פומפיה)
לפזר מעל הריבה ולאפות בחום בינוני כ 20 דקות

לצנן וחתוך לריבועים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה