יום שבת, 15 באוקטובר 2011

צלי עוף אפוי



1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
כפית גדושה פפריקה מתוקה
מעט כמון
2-3 כוסות מים (תלוי בכמות העוף)
פטרוזיליה קצוצה
אבקת מרק
פלפל שחור טחון
מלח

שוקים עוף



לטגן את הבצל והשום, להוסיף את התבלינים, הפטרוזיליה והמים.
להעביר לפיירקס ולשים בפנים את שוקי העוף. (הנוזלים אמורים לכסות את העוף)
לאפות בחום בינוני כשעתיים.


מקור:על בסיסי מתכון של ניקי ב'

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה