3/4 כוס סוכר
220 גרם חמאה רכה
2 כוסות קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית שמנת מתוקה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד לבן קצוץ
3/4 כוס תותים מיובשים, חתוכים קטן
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לכסות תבנית תנור בנייר אפיה.
בקערת המערבל לערבל סוכר וחמאה במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה.
להוסיף קמח, תמצית וניל, שמנת מתוקה ומלח ולהמשיך לערבב.
כאשר העיסה כמעט הופכת לבצק להוסיף את חתיכות השוקולד הלבן ואת התותים ולערבב בעזרת כף.
ללוש ביד את הבצק למשך דקה.
לקרר כחצי שעה, ליצור כדורים, לטח מעט ולשים על נייר אפיה.
לקרר כחצי שעה, ליצור כדורים, לטח מעט ולשים על נייר אפיה.
להעביר לתבנית התנור, להעלות את חום התנור ל-180 מעלות ולאפות כ-20דקות .
העוגיות עדיין רכות כשהם יוצאות מהתנור. הן מתקשות בקירור.
לצנן היטב לפני הוצאת העוגיות מהמגש ולפני ההגשה.
לצנן היטב לפני הוצאת העוגיות מהמגש ולפני ההגשה.
מקור: אוכל רחוק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה