יום שישי, 7 באוקטובר 2011

אורז אדום עם חומוס




2 כוסות אורז בסמטי
4 כוסות מים רותחים
1 בצל חתוך בינוני
3 כפות שמן זית
6 כפות רסק עגבניות
1 קופסה חומוס משומר, מסונן או מבושל בבית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן הזית, שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר הטיגון ל-2 דקות
נוספות. מוסיפים את המים הרותחים ואת רסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל
ומערבבים. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה כשהסיר מכוסה חלקית. מוסיפים את
החומוס 10 דקות לפני סיום הבישול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה