לבצק:
1/2 קילו קמח
1/2 כוס שמן
1 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום/מלח גס/קצח/זעתר
אופן ההכנה:
לרדד את הבצק על נייר אפיה דק מאד.
לפזר מעל שומשום ומלח גס / קצח /זעתר וכו'
לרדד מעט מעל כדי שהשומשום יתפס בבצק.
לחתוך לרצועות או בכל צורה רצויה.
להעביר לנייר אפיה על תבנית של תנור.
למרוח ביצה טרופה
לאפות בחום בינוני כ ¼ שעה עד להזהבה.
מקור: דונה קישוט של גילה בי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה