יום שישי, 21 באוקטובר 2011

חטיפי מציות - מלוח


לבצק:
1/2 קילו קמח
1/2 כוס שמן
1 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר

לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום/מלח גס/קצח/זעתר

אופן ההכנה:
לרדד את הבצק על נייר אפיה דק מאד.
לפזר מעל שומשום ומלח גס / קצח /זעתר וכו'

לרדד מעט מעל כדי שהשומשום יתפס בבצק.
לחתוך לרצועות או בכל צורה רצויה.
להעביר לנייר אפיה על תבנית של תנור.
למרוח ביצה טרופה
לאפות בחום בינוני כ ¼ שעה עד להזהבה.

מקור: דונה קישוט של גילה בי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה