יום שבת, 15 באוקטובר 2011

המבורגר בייתי


½ ק"ג בשר בקר טחון
מעט פטרוזליה קצוצה או יבשה
1 בצל קצוץ דק ומטוגן
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל.
בקערה לערבב את הבשר עם הבצל ויתר החומרים.
להוסיף שמן זית ולערבב היטב.
לשים במקרר לשעה (או יותר)
להוציא ליצור קציצות גדולות ושטוחות בעובי 1 ס"מ ולטגן .

בלחמניה לשים קטשופ ומיונז, עלה חסה, פרוסות עגבניה, בצל, מלפפון חמוץ ולהוסיף את ההמבורגר

להגיש עם צ'יפס וקטשופ.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה