½ ק"ג בשר בקר טחון
מעט פטרוזליה קצוצה או יבשה
1 בצל קצוץ דק ומטוגן
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל.
בקערה לערבב את הבשר עם הבצל ויתר החומרים.
להוסיף שמן זית ולערבב היטב.
לשים במקרר לשעה (או יותר)
להוציא ליצור קציצות גדולות ושטוחות בעובי 1 ס"מ ולטגן .
בלחמניה לשים קטשופ ומיונז, עלה חסה, פרוסות עגבניה, בצל, מלפפון חמוץ ולהוסיף את ההמבורגר
להגיש עם צ'יפס וקטשופ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה