יום שישי, 21 באוקטובר 2011

עוגת מרנג ופירות יער


בסיס:
כ 10-12 נשיקות גדולות שבורות גס
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
100 גרם פקאן סיני מסוכר שבור גס


ציפוי:
200 גרם תותים או פירות יער קפואים
1 כף סוכר (או לפי רמת החמיצות האהובה עליכם)
1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה.
מפזרים פנימה ובוחשים פקאנים מסוכרים שבורים גס ואת הנשיקות השבורות.
מעבירים לתבנית 24-26 ומשטחים. מצננים מעט במקרר ועוברים להכנת המלית

טוחנים יחד את הפירות עם הסוכר והלימון ושמים על העוגה המקוררת.
ניתן גם לשים ללא קירור הבסיס, אבל אז יש למרוח את הציפוי יותר בזהירות שלא יתערבב
עם השמנת המתוקה. שומרים בהקפאה עד להגשה.


מקור: אחותי הקטנה לימור שגם הכינה את העוגה שבתצלום.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה