יום שישי, 21 באוקטובר 2011

מצה בריי


מנה קטנה לנשנוש ערב


2 מצות
½ כוס חלב
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פרוסת גבינה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות קוטג'

אופן ההכנה:
מרסקים את המצות ומשרים ל ¼ שעה (או פחות ) ב ½ כוס חלב.
מוסיפים ביצה, קוטג', גבנ"צ, מלח ופלפל שחור.
ממיסים במחבת כפית חמאה ומטגנים כמצייה גדולה או לביבות קטנות. מכסים את המחבת.
הופכים ומטגנים גם מהצד השני עד להשחמה קלה. להזהר שלא ישרף.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה