יום שבת, 15 באוקטובר 2011

עוגת בננות מייפל


לעוגה:

1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ מייפל
3 ביצים
3 בננות בשלות מעוכות במזלג
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 כוס אגוזי מלך שבורים (אני החלפתי בשוקולד צ'יפס)


להרטבה לאחר האפייה:
1/2 כוס סירופ מייפל


כמות: 2 תבניות אינגליש קייק

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.
מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגה.
מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה רבע כוס מייפל.

מקור: קרין גורן


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה