לעוגה:
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ מייפל
3 ביצים
3 בננות בשלות מעוכות במזלג
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 כוס אגוזי מלך שבורים (אני החלפתי בשוקולד צ'יפס)
להרטבה לאחר האפייה:
1/2 כוס סירופ מייפל
1/2 כוס סירופ מייפל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.
מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגה.
מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה רבע כוס מייפל.
טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.
מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגה.
מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה רבע כוס מייפל.
מקור: קרין גורן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה