4 -כוסות קמח
¼ כוס חלב חמים
1 כף שמרים יבשים
½ כוס שמן קנולה
1 כף סוכר
1 כפית מלח
¾ - 1 כוס מים פושרים
מילוי
400 גרם גבינת פטה / מלוחה
3 כפות גבינה לבנה
½ כוס פטרוזליה קצוצה
לציפוי
1 חלמון בהול בכפית מים
פרג
בכוס לערבב שמרים, חלב ולהתפיח.
לערבב בקערה גדולה : קמח, סוכר, מלח, שמן ומים ואת עיסת השמרים שתפחה.
להתפיח עד שמכפיל את נפחו כ שעה- שעה וחצי.
לערבב פטרוזיליה וגבינות
מחממים תנור לחום בינוני. 180 מעלות.
ליצור מהבצק כדורים בקוטר של כ 3 ס"מ, לפתוח כל אחד לעלה, בכף היד, לשים מילוי (כפית שטוחה) ולסגור.
את החלק שסגרנו שמים כלפי מטה על נייר האפייה.
(בשלב זה ניתן לשים במקרר אם רוצים לאפות רק למחרת)
לפני האפייה מורחים חלמון על הלחמניות ומפזריפ פרג.
אופים כ 20 דקות בתנור או עד שמשחים קלות.
מקור:pontch
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה