3 בצלים בינוניים
1 כפית שום כתוש
1 קופסאת פטריות חתוכות או סלסלה של פטריות טריות
1 כף אורגנו
1 כף בזיליקום מיובש
מלח
פלפל שחור
1 כוס קמח תופח
1/3 כוס שמן
1/3 כוס מים
1/3 כוס חלב
2 ביצים
100 גרם בולגרית
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
מטגנים קלות בצלים ומוסיפים שום ופטריות פרוסות
מוסיפים אורנו ובזיליקום יבש ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מורידים מהאש ומוסיפים קמח תופח, שמן, מים, חלב, 2 ביצים ובולגרית
מערבבים הכל ושמים בתבנית עגולה או פאי 24. הפשטידה לא יוצאת גבוהה.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת.
אופים בחום בינוני כ 35 דקות או עד שמשחים.
החלק העליון יוצא קראנצ'י והפשטידה עצמה רכה וטעימה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה