יום שישי, 21 באוקטובר 2011

בורקס מעלי מלאווח


4 עלי מלאווח מופשרים
1/4 קילו גבינת טוב טעם / טבורוג / כנען
3 כפות גדושות גבינה לבנה / קוטג'
100 גרם גבינה בולגרית
מלח, פלפל שחור
ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם: אני הוספתי אורגנו.

אופן ההכנה:
לחלק כל עלה מלאווח לרבעים.

למתוח מעט את הבצק, לשים כף מתערובת הגבינות ולסגור היטב לצורת משולש
(אני הדקתי את הקצוות בעזרת מזלג).

למרוח למעלה ביצה טרופה
אופים בחום בינוני להזהבה.

הערה: ניתן להוסיף למלית תוספות שונות כגון: זיתים, תבלינים, עגבניות מיובשות וכו'.

בתמונה: פיזרנו מעט סומק רק למען הצבע. לא הייתה השפעה על הטעם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה